Sony A57 – unul dintre cele mai interesante DSLR-uri ale momentului

Despre Sony A57 am aflat in urma cu mai putin de o luna, intr-un preview postat pe canalul de youtube dedicat noutatilor de la Sony. Mi-a placut ce am vazut si m-a facut curios.

Sony A57 este plin de feature-uri si preset-uri care probabil ii va face sa strambe din nas pe fotografii puristi, insa mie mi-a placut. Desi nu sunt genul care sa stea cu aparatul pe Auto in speranta ca voi reusi sa scot o fotografie decenta, nu refuz asistenta pe care mi-o poate oferi un aparat foto performant.

Sa vedem in primul rand, care sunt specificatiile acestui aparat foto:

  • Senzor APS-C HD CMOS Exmor
  • Rezolutie senzor de 16.1 MP
  • Valoare ISO 100 – 16000
  • Stabilizare optica SteadyShot (in body)
  • Filmare Full HD

Dintre capabilitatile lui Sony A57, tin sa mentionez fotografia in rafala de pana la 12 cadre pe secunda si modul Auto – Portrait. Ce este modul Auto – Portrait? Cei de la Sony s-au mandrit intodeauna nu numai cu hardware, ci si cu software revolutionar.

Acest preset odata selectat, analizeaza fotografia care a fost facuta, aplica regula treimilor (plus niste calcula magice) si recompune fotografia intr-un portret reusit. Vestea buna este ca nu se pierde din rezolutia fotografiei.

 

Si iata si clipul in care am am aflat pentru prima data despre A57:

In aceasta perioada aveti ocazia sa cumparati Sony A57 de la magazinul F64 la un pret special ce include si o geanta foto si un card de memorie cadou.

Foto via F64 Studio.

Daca ti-a placut acest articol, poti sa-l dai mai departe folosind butoanele din stanga.

Mihai Baboi

Geek pasionat de tot ce misca in domeniul IT. Iau laptop-uri, telefoane, tablete si camere foto si scriu despre ele. Sunt programator si scriu despre ce invat pe masura ce invat. Lucrez cu PHP, JavaScipt, HTML5 si CSS3.

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusYouTube

Leave a Reply

Subscribe without commenting